Fokusera på Livet i julstressen - Digital strateg och konsult för läkemedelsbranschen
16229
post-template-default,single,single-post,postid-16229,single-format-standard,bridge-core-2.0.6,et_bloom,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fokusera på Livet i julstressen

Vi arbetar alla hårt, på våra egna sätt och med våra egna resultat.

Det i sig ger sin egen tillfredställelse. Själv älskar jag att arbeta, framför allt med digitala strategier och modern marknadsföring.

Men när det till syvende och sist kommer till kritan så är det för de här tre som jag går upp varje morgon och känner en sann, innerlig tacksamhet.

Alla är inte lika lyckosamma att ha tre fina människor att älska och älskas av. Inget att ta för givet…

Kom ihåg det när arbetsuppgifterna blir fler och fler, speciellt så här innan julen, och bara känns såååå viktiga.

Kom ihåg hur viktigt det är med en Work-Life balance där även Livet får en stark prioritet.

Så… ville bara få just det sagt innan vi kör igång måndagen…

Kram på er!

Fredrik Holmboe

Fredrik Holmboe

Digital strateg och konsult at Dualia AB
Kroniskt nyfiken, högaktiv och fascinerad livsstudent med passion för strategisk marknadsföring som skapar reellt värde för mottagaren. Konsult inom digital marknadsföring, försäljning och projektledning i en unik kompetenskombo som ger aktivt genomslag. Som hobbyprojekt byggde han en e-postlista omfattande drygt 33 000 mottagare med fokus på internetmarknadsföring, konverteringsoptimering och copywriting.
Fredrik Holmboe
Riktigt kul när vi körde webinaret "Inbound & Content marketing for life sciences" med UP i Stockholm och Boston, s… https://t.co/jvgw0SsQ4F - 1 month ago
Fredrik Holmboe
No Comments

Post A Comment